Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
11:29 am

VIDEO: Mourinho napao suca na parkiralištu

Piše A.T.

Roma je u finalu Europske lige poražena od Seville nakon izvođenja jedanaesteraca 4:1. Nakon utakmice je trener Rome Jose Mourinho bio bijesan na suce.

– Sudac je sudio kao u španjolskoj ligi. Dijelio je žute kartone šakom i kapom. Nepravedno je i to što je Lamela trebao dobiti drugi žuti karton, ali to se nije dogodilo, a onda je u raspucavanju realizirao penal – izjavio je Mourinho, ali se nije zaustavio na tome.

Nakon utakmice je ‘special one’ čekao glavnog suca Anthonyja Taylora na parkiralištu, a kad ga je dočekao, krenuo je s uvredama.

‘J***** sramota‘ viknuo je Mourinho nekoliko puta Tayloru na engleskom prije nego što se prebacio na talijanski jezik. Jose je potom otišao do minibusa u kojem se nalazio sudac Taylor i još jednom ispalio: ‘Čestitam, ti j**** sramoto’!

Jose Mourinho hanging around in the car-park to tell Anthony Taylor he’s a “disgrace” is the up there with the most “Mourinho” things you’ll ever see. pic.twitter.com/2ifHVN4MAr

— HLTCO (@HLTCO) June 1, 2023 " target="">

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)