Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:06 pm

FOTO: Šal Hajduka i trofej Europske lige u rukama Rakitića i njegovih četrdesetak navijača iz Splita!

Piše B. D.

Ivan Rakitić je bio najbolji igrač finala Europa lige, u kojemu je Sevilla nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca svladala Romu. Svoj četvrti europski trofej pamtit će i po posebnoj proslavi. Rakitić je, naime, s tribina u Budimpešti imao podršku svojih četrdesetak navijača, bolje reći prijatelja, iz Splita, s kojima je proslavio još jedan veliki dan svoje karijere uz Hajdukov šal i veliki pehar. Na fotografiji je s kumom i prijateljem Markom Bralićem Ketom.

Rakitić se, poznato je već, udomaćio u gradu pod Marjanom, a kuću je izgradio na otoku Šolti. Nakon osvajanja UEFA-inog Superkupa 2016. godine i Lige prvaka s Barcelonom, te Europa lige sa Sevillom u sezoni 2013./2014., ovaj trofej je odlučio posvetiti baš splitskoj ekipi, kojoj je bio domaćin.


Rakitić je oko struka imao zavezanu hrvatsku zastavu, on je bio jedan od ključnih igrača vatrenih u pohodu na srebro na SP-u u Rusiji, a nakon oproštaja od reprezentacije i dalje igra na visokoj europskoj razini, te predvodi svoju momčad do trofeja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)