Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:39 pm

DANIJEL JUSUP: Treba dobiti tri finala da budeš prvak, mi još nismo dobili Splita u Višnjiku

Piše A.T.

Zadar je u drugoj utakmici finala prvenstva Hrvatske svladao Split na Gripama nakon produžetka 94:84 i poveo 2:0 u seriji. Zadovoljan je nakon utakmice bio trener Zadra Danijel Jusup.

– Treba dobiti tri finala da budeš prvak. Početak je pripao Split, igrali su nadahnuto. Nije se bilo lako vratiti u ovakvoj atmosferi. Tražio sam samo strpljenje u napadu. Do kraja poluvremena smo i poveli. Split je odličnim šutevima bio opasan, mi smo tražili mirne šuteve. Izborili smo produžetak i onda je trenutak bio na našoj strani. Mi ove godine još nismo dobili Split u Višnjiku. Uvijek su te utakmice neizvjesne. Domaći teren možda i nije tolika prednost – zaključio je trener Zadra Danijel Jusup.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)