Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:51 pm

TURSKI NOVINAR O BJELICI: Za suprugu je tražio privatni zrakoplov, svi igrači su bili sretni kada je otišao!

Piše N.M.

Turski novinar Gokturk Kagan kroničar je zbivanja u Trabzonsporu. Nakon odlaska Nenada Bjelice, Kagan je posvetio tekst o hrvatskom stručnjaku.

– Bjelica nije znao i nije mogao shvatiti da je Trabzonspor veliki klub. Omalovažavao je Trabzon i tursku ligu. Sina koji nije imao trenerskog iskustva doveo je u svoj stožer. To u Turskoj ne može napraviti ni Fatih Terim. Bjeličin sin koji je doveden na mjesto ‘mentalnog trenera’, izlazio je na teren i sudjelovao u vježbama s loptom na mnogim treninzima – napisao je između ostalog Kagan, a potom je iznio još nekoliko zanimljivih detalja.

– U ljetnom periodu njegovi zahtjevi vezali su čelnim ljudima kluba ruke. Preuzeo je sve ovlasti u klubu. Izjavio je kako ne želi da bilo koji igrač ima veći ugovor od njega te je raskinuo ugovor s Bartrom. Tražio je privatni zrakoplov kako bi se njegova supruga vratila u Hrvatsku. Navijači su mislili da je avion bio za Petkovića, ali nije. Nevjerojatno je loš u komunikaciji s igračima. Uglavnom nije volio turske igrače te s njima nije razgovarao. Navijači i Uprava bili su nezadovoljni taktičkim pristupom koji se nije promijenio u šest mjeseci. Njegove utakmice više su ličile na ragbi nego na nogomet. Uvjeravao je ljude u klubu da će sve biti dobro, a na kraju je za šest mjeseci zaradio 2.3 milijuna eura. Ono što se dogodilo na odlasku je posebno zanimljivo. Nije se oprostio ni s jednim igračem, a svi igrači su sretni zbog njegovog odlaska. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)