Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:10 pm

HAUSER O ROZGI ‘To je bila prava ljubav, živjeli smo skupa dvije godine’

Piše M.K.

U večerašnjem Knjazalištu, zabavno-poučnom serijalu autora Roberta Knjaza, poznati glazbenik Stjepan Hauser našao se u ulozi gluhe osobe.

Slavni čelist dotakao se svih glazbenih suradnji koje je imao, a posebno je istaknuo Olivera Dragojevića. Spomenuo je i Jelenu Rozgu s kojom je bio u vezi dvi godine te otkrio kako su se upoznali.

‘Kakva je bila suradnja s Jelenom’, upitao ga je Knjaz.

‘Fenomenalna. Trajala je dvije godine, prekrasan period mog života. Uvijek ću to pamtiti u jednom lijepom sjećanju, tu suradnju’, odgovorio je.

Knjaza je zanimalo tko je kome prišao.

‘Mi smo se upoznali na izboru za Miss Universe u Westinu. Ja sam tamo išao gledati misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je to krenulo’, iskren je bio Hauser.

‘A onda kao ono ti si gej, pa onda je ona gej, pa onda…’, dodao je voditelj.

‘To su gluposti’, brzo je odgovorio čelist..

‘Što kažeš kad to čuješ?’, nije odustao Knjaz.

‘Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer to je bila prava ljubav. Živjeli smo skupa dvije godine’, jasan je bio Hauser.

Knjaz ga je za kraj pitao jesu si danas dobri.

‘Dosta, ajde idemo’, nasmijao se Hauser i zaključio priču o bivšoj djevojci.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)