Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:09 pm

IBRAHIMOVIĆ: Imaju spreman ugovor za mene, ali ja sam igrač Milana i ponosan sam na to!

Piše A.T.

Legendarnom 41-godišnjem Zlatanu Ibrahimoviću na kraju ove sezone ističe ugovor s Milanom, ali švedski nogometaš je u razgovoru za talijanske medije otkrio da ne razmišlja o mirovini.

– Nisam od onih koji odustaju, ali mora postojati radost u onome što radim. Mislim da mogu još puno toga dati. Razmišljam li o kraju karijere? Ne razmišljam. Trebam li nastaviti igrati? Mislim da trebam – zaključio je Ibrahimović koji je ove sezone malo igrao, ali je ipak uspio srušiti jedan rekord.

Ibrahimović je prošle sezone zabio osam golova i time pomogao ‘rossonerima’ da dođu do toliko željene titule prvaka, međutim na početku ove sezone je zadobio tešku ozljedu koljena i nije ga bilo u kadru sve do veljače ove godine. Onda je uspio zabiti pogodak protiv Udinesea, čime je postao najstariji strijelac u povijesti Serie A. Ipak, iako je zdrav, posljednji put je u kadru Milana bio u 31. kolu kada je domaći susret protiv Leccea odgledao s klupe.

–  Postoje klubovi koji me žele. Iz Monze su mi rekli da imaju spreman ugovor za mene, ali ja sam igrač Milana i ponosan sam na to – misteriozno je zaključio Ibrahimović, koji se ipak potajno nada da bi mu Milan mogao produžiti ugovor za još jednu sezonu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)