Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:57 pm

Bivši napadač Hajduka upisao gol i asistenciju u kvalifikacijama svog kluba za viši rang

Piše D. F.

Ivan Prtajin odigrao je sjajnu utakmicu u doigravanju za ulazak u drugu njemačku ligu. Njegov Wehen na domaćem je terenu s 4:0 svladao Arminiju Bielefeld, a bivši napadač Hajduka bio je prvo ime utakmice.

U šestoj minuti zabio je pogodak za 1:0, a ubilježio je i asistenciju za treći pogodak svoje momčadi. Wehen je u ludom raspletu treće lige ostao bez direktnog ulaska u drugu ligu, no sada su napravili veliki korak prema višem rangu.

Utakmica je bila prekinuta na nešto više od 20 minuta. Navijači Arminije su nakon četvrtog gola Wehena u 82. minuti zasuli teren bakljama.  Uzvratni susret igra se u Bielefeldu 6. lipnja.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)