Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:10 pm

MARIJAN BUDIMIR: Ostajem li? Vidjet ćemo nakon razgovora s čelnicima kluba!

Piše D. F.

Hajdukovi juniori nisu uspjeli obraniti naslov prvaka. Na kraju su ostali kratki za dva boda, a novi prvak je Dinamo. Trener juniora ‘bijelih’ Marijan Budimir nakon pobjede protiv Inkera (2:0) dao je izjavu za kanal MaxSport. 

– Sezonu smo počeli stvarajući novu momčad, imali smo nekoliko poraza dok se nismo uigrali. Prvenstvo smo odradili maksimalno koliko smo mogli, ove godine je igralo 11 kadeta, što je ogromno. Prošle dvije sezone bilo ih je dva do tri. Nismo uspjeli osvojiti ove godine jer je Dinamo skupio više bodova nego prethodnih sezona. Čestitam na naslovu, bili su jako dobri cijelu sezonu. Mi s ovoliko bodova bismo osvojili da je Dinamo bio kao prošlih sezona. Ta dva boda više manje i taj gol izjednačujući gol Osijeka protiv nas u 86. minuti neće ništa promijeniti u mome mišljenju o ovoj sezoni – rekao je Budimir, a zatim dodao:

– Mi smo napravili nešto što će teško netko ponoviti. Ušli smo u finale juniorske Lige prvaka, to je ogroman uspjeh. Dolaze nam predstavnici Arsenala, Dortmunda, Bešiktaša gledati naše treninge, kako tako jedan mali Hajduk, s jednim pomoćnim terenom, je uspio napraviti tako nešto. Kapa do poda igračima i stožeru, nitko nam ne može odnijeti taj uspjeh u Europi. 

Kakav je vaš status?

– Ugovor mi istječe 30. lipnja, imao sam neke inicijalne razgovore, ali ništa konkretno. Imam neku želju i ambiciju da će se to poklopiti. Naš je rad postao prepoznatljiv u Hrvatskoj i Europi. Mi se ne bojimo za sebe – zaključio je Budimir. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)