Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:28 pm

SRĐAN SUBOTIĆ: Većim dijelom prve dvije utakmice odigrali smo dosta dobro

Piše N.M.

Košarkaši Splita u Zadar idu s ciljem da produže finalnu seriju. Zadrani su napravili dva ‘breaka’ na Gripama i sad u Višnjiku žele proslaviti naslov, no trener Splita Srđan Subotić smatra da još uvijek nije sve riješeno. 

– Jasno je da Zadar ima veliku prednost i da su s dvije ruke već na trofeju. U Zadar dolazimo motivirani. Mislim da smo većim dijelom u prve dvije utakmice odigrali dosta dobro. Nedostajalo nam je ‘ono nešto’ što smo imali u prethodnim utakmicama s njima, koje su također bile izjednačene. Vjerujem da će i ova treća utakmica finalne serije biti egal. Riječ je o dvije ekipe koje se jako dobro poznaju. Utakmice su stvarno bile dobre. Ovo je pravo finale i vjerujem da je zadovoljilo gledatelje. Veselimo se još jednoj velikoj košarkaškoj predstavi i ispunjenoj dvorani u Zadru – rekao je Subotić uoči treće utakmice finala koja se u Zadru igra u nedjelju (20 sati). 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)