Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:50 pm

SVJEDOK NAPADA U BRUXELLESU ‘Vidio sam čovjeka kako beživotno leži na zemlji u lokvi krvi’

Piše M.K.

U centru Bruxellesa oko 19.15 nepoznati počinitelj iz automatske puške zapucao je na slučajne prolaznike te je usmrtio dvoje ljudi. Svjedok događaja Mehdi vraćao se s posla kad je čuo nekoliko pucnjeva. 

– Nekoliko minuta kasnije vidio sam neke policajce kako hodaju prema zvuku pucnjave. Pratio sam ih da vidim što se dogodilo – rekao je za Nieuwsblad.

– Vidio sam čovjeka starog oko 40 godina kako beživotno leži na zemlji u lokvi krvi. Bio sam u potpunom šoku. Deset metara dalje bio je crni auto s tri rupe od metka. U tom autu bila su dva muškarca. Jedan od njih je umro. Drugi je još bio živ, ali prekriven krvlju – opisao je Mehdi. 

Osumnjičenik za napad još nije uhvaćen, a prema pisanju medija u napadu su ubijena dva švedska navijača. Nije jasno postoji li veza između pucnjave i nogometne utakmice Belgije i Švedske za kvalifikaciju na Europsko prvenstvo, prenose 24sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)