Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
7:57 am

Ivanišević se oglasio na Instagramu nakon što je Nacional objavio da tuži bivšu suprugu i kćer zbog imovine

Piše P. I.

Nakon što je Nacional objavio kako je Goran Ivanišević pokrenuo više sudskih postupaka protiv bivše supruge Tatjane Dragović i kćeri kojima traži povrat imovine koja joj je pripala temeljem njihovih ranijih međusobno potpisanih sporazuma, kao i to da od nje traži i po svemu sudeći povrat izmišljene pozajmice od čak 2,5 milijuna eura, na Instagramu se oglasio umirovljeni tenisač koji je komentirao situaciju.

‘Ovako, onog trenutka kad sam se usudio potraživati novce koje sam zaradio prije i tijekom braka, koje je T.D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam obiteljski nasilnik i miljenik sudova. Sad samo još čekam tužbu koja bi trebala utvrditi da je dotična T.D. osvojila Wimbledon i dvije olimpijske medalje, a možda osvojila i još neki Grand Slam, ali to još sud treba utvrditi’, napisao je Ivanišević te dodao kako se njegovi odvjetnici već dugo bave ovim slučajem.

Nacional piše i kako od kćeri Amber traži polovicu stana koji joj je darovala Tatjana Dragović, tvrdeći da je ugovor o darovanju stana suprotan moralu hrvatskog društva. 

Podršku mu je u komentarima dala i sadašnja supruga Nives Ivanišević koja je napisala kako je pravda spora, ali dostižna.

View this post on Instagram

A post shared by Goran Ivanisevic (@goranivanisevicofficial)

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)