Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
8:53 pm

Atletico u sudačkoj nadoknadi prosuo drugo mjesto

Piše A.T.

Atletico Madrid je u posljednjem 38. kolu španjolske La Lige odigrao 2:2 na gostovanju  kod Villarreala. 

Nicolas Jackson je doveo ‘žutu podmornicu’ u vodstvo u devetoj minuti. Angel Correa je u 18. minuti izjednačio rezultat na asistenciju Antoinea Griezmanna, a ista kombinacija je bila kobna za domaćine u 56. minuti. Ponovno je Francuz asistirao Argentincu za vodstvo Atletica. Bod je domaćinu osigurao Jorge Pascual golom u trećoj minuti sudačke nadoknade.

Tako momčad Diega Simeonea nije uspjela iskoristiti kiks Real Madrida koji je odigrao 1:1 s Athletic Bilbaom. Da su kojim slučajem pobijedili, prestigli bi gradske rivale na drugom mjestu. Real i Atletico će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka, dok će petoplasirani Villarreal iduće sezone nastupati u Europskoj ligi.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)