Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:21 pm

Nemotivirana Barcelona ponovno izgubila od momčadi koja se borila za opstanak

Piše A.T.

Barcelona je u posljednjem, 38. kolu španjolske La Lige poražena na gostovanju kod Celte iz Viga 2:1. Domaći su slavili golovima Gabri Veige u 42. i 65. minuti. Za Barcu je počasni pogodak zabio Ansu Fati u 79. minuti. Celta je tom pobjedom osigurala ostanak u ligi, dok je Barcelona, koja je i prije dva kola izgubila od Valladolida koji se također borio za opstanak, već odavno osigurala naslov. 

Real Valladolidu je trebala pobjeda da izbori opstanak, ali je na svom terenu odigrao samo 0:0 s Getafeom i ispao je iz lige. Imali su domaćini čak 79% posjeda lopte, ali nisu uspjeli zabiti pogodak i završili su ligu na 18. mjestu. Remi Valladolida je bio odlična vijest za Almeriu, koje je odigrala 3:3 na gostovanju kod Espanyola. Da je Valladolid slavio, iz lige bi ispala Almeria. Ugrožena je bila i Valencia, koja je odigrala 1:1 na gostovanju kod Betisa.

 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)