Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
9:39 am

Mladić i djevojka iz Srbije vrbovali strankinje zbog prostitucije

Piše P. I.

Šibenski, splitski i zagrebački policajci su dovršili istraživanje nad 19-godišnjakom i 23-godišnjom državljankom Srbije koje su osumnjičili za dva kaznena djela prostitucije. 

Utvrdili su kako su od 3. do 13. rujna, u više gradova u Hrvatskoj, vrbovali i organizirali dvije strane državljanke u dob od 23 i 35 godina zbog pružanja seksualnih usluga. Kreirali su oglas na internetskim stranicama i dogovarali usluge s klijentima, a zarada od usluga se dijelila između osumnjičenih i stranih državljanki. 

Također je utvrđeno i kako su novčani dio od pruženih usluga dobivali uplatama putem bonova na svoje račune.

‘Osumnjičeni 19-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a osumnjičena se od ranije nalazi u pritvoru zbog drugih kaznenih djela’, izvijestili su iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)