Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
11:20 pm

PUCNJAVA U SLOVENIJI Dvije osobe ubijene zbog duga?

Piše M.K.

Nešto prije 15 sati ljubljanska policija dobila je informaciju o pucnjavi. Prema posljednjim informacijama, dvije osobe su poginule.

Prema prvim informacijama policije, počinitelj je pobjegao s mjesta događaja, a kasnije je Policijska uprava Ljubljana priopćila da je u okolici pronađen mrtav muškarac za kojeg vjeruju da bi mogao biti počinitelj. 

‘Utvrđivanje svih okolnosti još uvijek je u tijeku’, objavili su, a prenosi Index.

Pucnjava se dogodila u kafiću, počinitelj imao i bombu?

Pucnjava se navodno dogodila u lokalu Sombrero. Ljubljanska policijska uprava prvo je objavila da je počinitelj u bijegu, a potom su u okolici pronašli mrtvog muškarca za kojeg vjeruju da bi mogao biti počinitelj.

Kako neslužbeno doznaje STA, počinitelj je navodno pobjegao u automobilu, a navodno je kod sebe imao još oružja i ručnu bombu. Na predjelu Polja zaustavio je automobil, izašao iz njega i potom presudio sebi. Policija ovu informaciju još nije potvrdila.

Neslužbeno, radilo se o eskalaciji spora između trojice muškaraca. Njih dvoje, vlasnik i suvlasnik zalagaonice, navodno su pili kavu na terasi lokala kada im je prišao treći muškarac. Međusobno su bili poslovno povezani, ubijena dvojica su navodno dugovala novac počinitelju.

Motiv je dug?

Svjedoci su za STA rekli da su žrtve sjedile u lokalu kada im je počinitelj prišao. S terase su se povukli na dječje igralište, gdje je napadač navodno izvadio pištolj i ustrijelio ih. Prema riječima mještana koji su poznavali žrtve, motiv bi mogao biti dužnički spor. Policija još nije službeno otkrila motiv zločina.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)