Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:57 am

Marseille pronašao Tudorova nasljednika u Rayo Vallecanu

Piše A.T.

Nakon iznenadnog odlaska Igora Tudora, predsjednik Marseillea Pablo Longoria intenzivno radi na dovođenju novog trenera. Španjolski mediji pišu da je na meti Marseillea trener Rayo Vallecana Andoni Iraola.

Bask je kao igrač slavu stekao igrajući desnog beka za Athletic Bilbao, a u trenerske vode se otisnuo kao pomoćnik u New York City FC-u. Od ljeta 2020. je na klupi Rayo Vallecana s kojim ima dobre rezultate. Ove sezone mu je istekao ugovor, te Marseille ne bi morao plaćati nikakvu odštetu. Prednost Iraole je što Rayo Vallecano igrao jako dopadljiv nogomet.

U kombinacijama je i bivši trener PSG-a Cristophe Galtier koji je rođen u Marseilleu, te je u dva navrata i igrao za klub, a prije Parižana je s velikim uspjesima vodio NIcu i Lille

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)