Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:43 pm

Robert Prosinečki se vraća u hrvatski nogomet!

Piše N.M.

Robert Prosinečki novi je trener Rudeša. Legendarni hrvatski veznjak na klupu zagrebačkog prvoligaša stiže nakon odlaska Davora Mladine

– Pred NK Rudešom veliki su dani. Nakon potvrde ulaska u društvo deset najboljih hrvatskih klubova, poduzeli smo sve da se u tom društvu i zadržimo. A da bi u tome uspjeli, za trenera nam je stigao 54-godišnji Robert Prosinečki, veliko nogometno ime, koje je pisalo povijest zagrebačkog, ali i hrvatskog nogometa – poručili su iz Rudeša, dok je Prosinečki dodao:

– Iako sam rekao da ne bi radio u hrvatskom nogometu, ipak sam prihvatio ovaj izazov. Ovo mi se čini kao izuzetno pozitivna priča. Osim toga, volim izazove. Vjerujem da ćemo igrat lijep i dobar nogomet. Zato nećemo puno pričati, već ćemo od prvog dana krenuti punom snagom. I dat ćemo sve od sebe da razveselimo sve ove ljude u i oko kluba.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)