Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:30 pm

Messi nastavlja karijeru u Americi

Piše A.T.

Lionel Messi će karijeru nastaviti u Inter Miamiju, klubu koji se natječe u američkom MLS-u i čiji je osnivač i vlasnik legendarni David Beckham, javlja španjolski novinar Guillem Balague. 

Balague je pouzdan novinar u španjolskim nogometnim krugovima. Godinama je radio kao dopisnik Sky Sportsa i BBC-ja za La Ligu i objavio je planetarno popularnu Messijevu biografiju.

Spominjale su se mogućnosti povratka u Barcelonu ili igranja u Saudijskoj Arabiji za više od milijardu eura u dvije sezone, ali čini se da je Beckham pobijedio u utrci za Messijev potpis. Balague tvrdi da je ponuda Inter Miamija bila bogatija od one Saudijaca, ali Messi se odlučio za SAD iz niza razloga. Život u Miamiju privlačniji mu je od ideje selidbe u Saudijsku Arabiju. Na Floridi već ima kuću koju trenutno iznajmljuje, a u ugovor s Interom uključeni su i dogovori o marketinškoj suradnji s Adidasom i Appleom, koji su Beckhamu pomogli u dovođenju Messija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)