Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:50 pm

Glasnogovornik HNS-a otkrio kakva sudbina čeka čovjeka koji je prednjačio u uvredama Marku Livaji

Piše D. F.

Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Tomislav Pacak osvrnuo se na ‘slučaj Livaja’ nakon kojeg je Hajdukov napadač otišao iz reprezentacije.

– Žao nam je što se dižu tenzije. Najmanje sam u medijima vidio da se priča o izjavi Marka Livaje, nego o tome što govore ljudi bliski njemu. Marko je objasnio da se ne osjeća spremnim za nastup na završnom turniru Lige nacija, zahvalio se predsjedniku Kustiću i izborniku Daliću – rekao je Pacak, a zatim se dotakao reakcije HNS-a nakon cijelog slučaja.

– Marko Livaja je razgovarao sa svima, nikome nije izrazio nezadovoljstvo. Stali smo u Markovu zaštitu.

Jeste li trebali objaviti službeno priopćenje na stranicama HNS-a?

– Reagirali su zaštitari i MUP. Hrvatski nogometni savez je istu večer od policije tražio identitet osobe koja je vrijeđala Marka kako bismo sukladno zakonu o sprječavanja nereda toj osobi u budućnosti onemogućili dolazak na utakmice reprezentacije. Mislim da je s naše strane bilo dovoljno jasno da takvo ponašanje navijača osuđujemo.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)