Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:58 pm

Bayern spreman za engleskog reprezentativca dati više od 100 milijuna eura

Piše A.T.

Bayern je spreman izdvojiti više od 100 milijuna eura na dovođenje engleskog reprezentativca i člana West Hama Declana Ricea, objavio je njemački novinar Florian Plettenberg prije nekoliko dana, a danas je i službeno predsjednik Bayerna Hebert Hainer izjavio da oni mogu izdvojiti toliki novac na jednog igrača.

– Da, mogli bismo potrošiti više od 100 milijuna eura na nekog igrača, ali o tome ćemo intenzivno razgovarati. Ekonomski smo jako dobro pozicionirani i imamo velike ciljeve – rekao je Herbert Hainer, a njemački mediji su uvjereni kako će taj igrač biti Rice te da je posao na korak do završetka. Sve će biti finalizirano nakon što West Ham večeras odigra finale Konferencijske lige protiv Fiorentine.

Declan Rice je cijelu karijeru proveo u West Hamu, za koji je odigrao 244 utakmice i zabio 15 golova uz 13 asistencija. Jedan je od najtraženijih igrača lige za kojeg su bili zainteresirani svi klubovi iz vrha Premierlige. Ako pređe u Bayern za 100 milijuna eura, postat će najskuplji transfer u povijesti tog kluba. Dosad je njemački prvak na jednog igrača potrošio najviše 80 milijuna eura, koliko je koštao Lucas Hernandez prije četiri godine kada je stigao iz Atletica.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)