Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:13 am

DAVID MOYES: Kad da glumim Mourinha, ako ne sada

Piše A.T.

West Ham je u finalu Konferencijske lige svladao Fiorentinu 2:1. Londonski klub je tako osvojio prvi trofej nakon FA kupa 1980, a prvi europski nakon osvajanja Kupa pobjednika kupova 1965. godine. Ključnim se pokazao pokazao pogodak Jarroda Bowena u 90. minuti, kojeg je između ostalih, ludo proslavio i trener ‘čekićara’ David Moyes. Engleski stručnjak je nakon utakmice bio presretan.

– Dao sam svoju medalju mom ocu, Davidu Moyesu senioru, kojima ima 87 godina i gledao je uživo svaku utakmicu West Hama od početka europske kampanje, pa do finala. Što se tiče pogotka Bowena, ponijelo me. Kad da glumim Mourinha ako ne sada haha. Htio sam i proklizati na koljenima, ali kako je trava bila suha, završilo bi loše po mene – izjavio je vidno raspoloženi Moyes, koji nije skidao osmijeh s lica.

– Ove dvije godine su bile strašno putovanje, dogurati tako daleko u Europi, i prošle godine i ove, nevjerojatno. Ima toliko dobrih momčadi koje se muče u Europi, a eto mi smo preko nje od razočaravajuće sezone napravili fenomenalnu. Drago mi je i zbog Declana Ricea, ako kojim slučajem ode, da se upisao u povijest kao trofejni kapetan kluba, kao i legende Bobby Moore i Billy Bonds – zaključio je David Moyes.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)