Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
2:24 pm

U Francuskoj napao djecu u kolicima, troje kritično. Objavljeni detalji o napadaču

Piše P. I.

Četvero male djece i jedna odrasla osoba ozlijeđeni su u napadu nožem u parku u Annecyju, gradu u francuskim Alpama, priopćila je francuska policija, nakon što je prvotno izvijestila da je osmero djece bilo ozlijeđeno.

Tri su žrtve životno ugrožene, prenose agencije, po britanskoj agenciji Reuters radi se o troje djece, a po francuskoj novinskoj agenciji  AFP o dvoje djece i odrasloj osobi. Djeca su stara oko tri godine, rekli su u policiji.

Napadač je, kako je potvrdila policija, 32-godišnji tražitelj azila iz Sirije, javlja Index.

Osumnjičenik je Sirijac koji je u travnju dobio status izbjeglice u Švedskoj, potvrdila je policija za BBC. Motiv napadača se istražuje, a očekuje se da će lokalni tužitelj iznijeti više detalja na konferenciji za novinare.

Kako prenose mediji, ima ženu i trogodišnje dijete. Policiji je rekao da je kršćanin. Ima 31 godinu, potvrdila je policija.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)