Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:45 pm

HNK SPLIT Uz Matiju Dedića nastupila mlada splitska glazbenica Monika Jukić

Piše M.K.

U prepunoj dvorani HNK Split sinoć je održan koncert ‘Matija Dedić svira Sergia Endriga’ uz pratnju mlade talentirane glazbenice Monike Jukić

Matija Dedić, hrvatski je jazz pijanist i skladatelj. Sin je istaknutih hrvatskih glazbenika, pjevačice Gabi Novak i kantautora Arsena Dedića.

Tijekom godina svirao je u gotovo svim zemljama Europe te u Sjedinjenim Državama s velikim glazbenim imenima kao što su Alvin Queen, Martin Drew, Ron Ringwood, Boško Petrović, Marc Murphy Band, Patrizia Conte, David Gazarov, Gianni Basso, Miles Griffith, Onder Fokan, Jean Louis Rassinfosse, Anca Parghel, Tomi Emanuel, Lenny White, Kendrick Scott, Jim Madison, Jeff Ballard, Vicente Archer, Buster Wiliams, Larry Grenadier, N.H.O. Pedersen, Ron Mcclure, Tamara Obrovac, Marek Patrman, Salvatore Maiore i mnogi drugi.

Sinoć na svoj koncert odlučio je pozvati mladu nadu Hrvatske za koju su već svi odavno čuli, Moniku Jukić. Ona je djevojčica koja pjeva u udruzi Music Talents u Splitu koju vodi profesorica Teana Kovačević. Matija se odlučio baš za Moniku jer u njoj vidi veliki potencijal da u budućnosti zablista na glazbenoj sceni. Monika je uz Matiju pjevala pjesme ‘Kud plovi ovaj brod’ i ‘Nocturno’ gdje su zajedno izazvali oduševljenje publike u prepunoj dvorani u HNK Split. Publika ih je pljeskom više puta tražila da se vrate.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)