Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
3:50 pm

HOĆE LI BITI KANDIDAT ZA GRADONAČELNIKA? Prof. Dragan Primorac odgovorio nedvosmisleno o kandidaturi za prvog čovjeka Splita

Prof. Dragan Primorac, znanstvenik s pečatom gotovo na svim kontinentima, gotovo uvijek se spominje kao potencijalni kandidat HDZ-a za gradonačelnika Splita. Čovjeka iznimne karijere, koji je i kao ministar obrazovanja i sporta ostavio trag u svom gradu, posebice zazivaju kad stranci ne cvjetaju ruže. Ipak, Primorac nema ambicija upravljati Splitom.

– Kad živite između Hrvatske, Amerike, Njemačke i Izraela, a u posljednje vrijeme i Indije gdje sam postao profesor emeritus, onda vidite da možda najbolje se može doprinijeti tim konceptom: širiti znanje i pomagati Splitu, ali i cijeloj Hrvatskoj.

U ovom trenutku, to mi je nekako inspiracija i nit vodilja – odgovorio je na upit medija o mogućoj kandidaturi.

Dodao je i da mu je trajna inspiracija raditi pomake u medicini i primijeniti ih u kliničkoj praksi.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)