Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
9:56 am

Allegrija zovu Arapi, Tudoru se otvara mjesto u Juventusu

Piše A.T.

Massimiliano Allegri je na meti Al Hilala, koji će mu u roku od 48 sati ponuditi tri puta veću plaću u odnosu na onu koju ima u Juventusu, javljaju talijanski mediji. Nakon Cristiana Ronalda koji je otišao u Al Nassr i Karima Benzeme i N’gola Kantea koji su otišli u Al Ittihad, Allegri bi mogao postati prva trenerska zvijezda saudijske lige.

Ukoliko Allegri napusti Juventus, glavni kandidati za njegova nasljednika su Igor Tudor i Antonio Conte. Slavni Talijan se probio  na trenersku scenu osvojivši tri titule sa ‘starom damom’ od 2011. do 2014. godine, no iza njega su dvije neuspješne sezone u Tottenhamu, dok je Tudor s druge strane na sebe privukao pažnju dobrim igrama Marseillea.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)