Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:25 pm

Univerzalna sportska škola Ivana Pavla II. organizirala projekt United in a sport

Piše M.K.

Udruga Univerzalna sportska škola Ivana Pavla II. uz sufinanciranje od strane Europskih snaga solidarnosti organizirala je projekt ‘United in a sport’.

Projekt ‘United in a sport’ osmišljen je za poticaj tjelesne aktivnosti djece osnovnoškolske dobi koja su zbog ratnog stanja pronašli trenutni smještaj u Hrvatskoj, točnije u Dalmaciji. Kako bi ukrajinska djeca imala pravilan rast i razvoj, bez obzira što su daleko od svoje domovine, potrebna im je tjelesna aktivnost. Motoričkim razvojem potiče se socijalni, emocionalni i intelektualni razvoj djece u navedenoj dobi. Projekt ‘United in a sport’ je osmišljen kako bi ujedinio ukrajinsku djecu te dva puta mjesečno provodio univerzalni sportski program sve s ciljem poticanja tjelesnog i mentalnog razvoja djece.

Univerzalni sportski program obuhvaća učenje različitih sportskih vještina kroz igru. Kroz univerzalni sportski program djeca su uključena u sportske aktivnosti: nogomet, košarka, gimnastika, rukomet, odbojka, judo, streličarstvo, atletika te razvoj biotičkih motoričkih kretanja.

Za više informacija o treninzima i dodatnim upisima kontaktirajte  U.S.Š. Ivana Pavla II. putem E-maila info@uss-ivanapavla2.hr . 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)