Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
11:46 pm

RODRI: Ovo je ostvarenje sna

Piše A.T.

Manchester City je po prvi put u povijesti osvojio Ligu prvaka. ‘Građani’ su u finalu svladali Inter 1:0 pogotkom Rodrija u 68. minuti. Strijelac jedinog pogotka je bio oduševljen nakon utakmice.

– Vrlo sam dirnut. Ovo je ostvarenje sna. Mislim da smo to zaslužili, kao i svi navijači, koji to čekaju ne znam koliko dugo, 20,30 ili 40 godina. Ovdje sam tek četiri godine, ali to zaslužujemo. Posljednjih godina smo bili tako blizu, sada smo napokon uspjeli. Nije bilo lako. S kakvim smo se timom morali suočiti! Nevjerojatno kako su se branili i uzvratili, zaslužuju čestitke jer su odlična momčad. Nisam bio dobar u prvom poluvremenu, igrao sam loše, ali to pokazuje naš mentalitet. Rekao sam sebi da moram prevladati ovu situaciju i na kraju sam zabio gol. Nevjerojatno – zaključio je Rodri.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)