Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
7:29 pm

FOTO/VIDEO Impozantni prizori, čak dva megakruzera u splitskoj luci

Piše A. A.

Prizori koji su se danas mogli vidjeti u splitskoj ludi zadivili su mnoge kako Splićane tako i turiste. Pažnju su im plijenila dva megakruzera.

Ponovno je, naime, u Split uplovio novi Resilient Lady, brod tvrtke Virgin Voyages Richarda Bransona. Blizanac je već izgrađenih Scarlet Lady i Valiant Lady. Dug je čak 277 metara i djeluje vrlo impresivno – poput pravog plovećeg luksuznog hotela. 

Tu je i Norwegian Viva, plovilo vrijedno vrtoglavih 800 milijuna dolara. Dugačak je 293 metra, može primiti 3219 gostiju. 

‘Zastrašujuće je stajati ispod ovih grdosija, popularno zvanih teškaša. Otkako fotografiram brodove, ne sjećam se da su dva ovako velika bila istovremeno na vanjskom vezu splitske luke. 

A tu je i treći, nešto manji kruzer. Prava je rijetkost i da se tri mogu vidjeti u isto vrijeme’, kazao nam je Splićanin Joško Jaković koji nam je i ustupio fotografije i snimke.  

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)