Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
5:47 pm

Mustapić u reprezentaciji!

Piše N.M.

Junior OK Ribola Kaštela, 18-godišnji Ivo Mustapić, pridružit će se seniorskoj odbojkaškoj reprezentaciji kao drugi tehničar u završnici skupnog dijela CEV Zlatne europske lige 2023. u Zadru! Izbornik Cedric Enard pozvao ga je nakon što se na treningu ozlijedio prvi reprezentativni tehničar Petar Višić.

Ivo Mustapić:

– Želim iskoristiti dobivenu priliku i dati sve od sebe, pokazati što znam. Jako sam uzbuđen, te mislim da će ovo biti jedno dobro iskustvo za mene i moj napredak.

Naša reprezentacija, koja je u Zlatnoj ligi u skupini ‘B’ s Ukrajinom, Makedonijom i Belgijom, nakon četiri kola u Lodzu (Poljska), Skopju i Kotrijku, te sinoć u Zadru protiv Ukrajine, nije uspjela ostvariti ni jednu pobjedu. Ukrajinci su prvi s 12 bodova, Belgija ima 6, S. Makedonija 5 i Hrvatska samo bod, no kao domaćini će se izravno plasirati na Final Four koji će se igrati 24. i 25. lipnja u Zadru.

Sljedeću utakmicu Hrvatska će igrati u srijedu, 14. lipnja protiv S. Makedonije, te posljednju u nedjelju, 18. 6. protiv Belgije, obje u Zadru od 20 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)