Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:15 pm

LUKA MODRIĆ: Donio sam odluku vezanu za reprezentaciju

Piše D. F.

Dan uoči utakmice s Nizozemskom u polufinalu Lige nacija na službenoj press konferenciji u Rotterdamu uz izbornika Zlatka Dalića pojavio se i kapetan Luka Modrić

– Nizozemska se vraća na stare staze, imaju talentiranu generaciju. Bit će teško, igraju pred svojim navijačima. Bit će i dosta naših navijača, što će nam biti dodatan motiv. Po meni je utakmica 50-50. Na nama je dati sve od sebe kako bismo pružili maksimum. Puni smo entuzijazma. Radili smo fenomenalno u posljednjih desetak dana. Dobro se osjećamo. Čeka nas teška utakmica, imaju vrhunske igrače, budućnost svjetskog nogometa – rekao je Modrić, a zatim na svoje pitanje u reprezentativnom dresu odgovorio:

– Fokusiran sam na Ligu nacija. O budućnosti u reprezentaciji govorit ću nakon. Imam odluku, ali fokus sada nije na tome.

Potom je dodao:

– Uvijek uživam igrati za reprezentacija. Veseli me i ispunjava svaki dolazak ovamo. Nema veze što se približava moj kraj, nije da zato više uživam. Svaki trening me ispunjava. Dok mislim da mogu pomoći, nema razloga da nisam ovdje. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)