Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport 365
10:06 pm

U Grčkoj završena DNK analiza koju se čekalo dva mjeseca: ‘Boysi će ponovno dati iskaze’

Piše A. A.

U Grčkoj je završena DNK analiza na koju se čekalo više od dva mjeseca nakon sukoba Bad Blue Boysa s navijačima AEK-a! No ne i analiza sadržaja na mobitelima svih koji su sudjelovali u sukobu.

Jedan od odvjetnika koji je ovu informaciju javio RTL-u kazao je kako će DNK analizu preuzeti sutra. Tek je treba proučiti.

S obzirom na nove okolnosti, tvrdi da će sud Hrvate ponovno pozvati da daju iskaze – iako se ne usudi prognozirati kada. 

Od navijačkih nereda u kojima je smrtno stradao AEK-ov navijač prošlo je više od dva mjeseca – a cijelo to vrijeme u grčim su zatvorima 102 Hrvata. Za još 11 traženo je izručenje, o čemu Hrvatska još nije odlučila.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)