Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
9:14 am

17. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva

Piše N.M.

U četvrtak 15. lipnja s početkom u 10 sati u hotelu Ambasador u Opatiji svečano će biti otvoreni 17. Dani Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

Otvorit će ih potpredsjednik Vlade RH i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Branko Bačić koji će ujedno i sudjelovati na okruglom stolu posvećenom velikim infrastrukturnim projektima u Hrvatskoj i njihovom utjecaju na razvoj i rast gospodarstva. ‘Hrvatski New Deal – biti ili ne biti – značaj velikih infrastrukturnih projekata u Hrvatskoj’.

Okrugli stol počinje u 11 sati, a uz potpredsjednika Vlade RH i ministra Branka Bačića na okruglom stolu sudjelovat će i Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet, Tomislav Mihotić, državni tajnik Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture, Mirko Habijanec, predsjednik Izvršnog odbora, dr.sc. Mladen Vedriš, ekonomski stručnjak te

Nina Dražin Lovrec, predsjednica Hrvatske komore inženjera građevinarstva. Po završetku okruglog stola, u sklopu svečanog otvorenja 17. Dana HKIG, bit će dodijeljenje i godišnje nagrade za izvrsnost u graditeljstvu – KOLOS.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)