Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:07 am

UHVAĆENI KRIJUMČARI MIGRANATA Trojica zaustavljena s 25 stranaca

Piše P. I.

Nedaleko od Knina u nedjelju ujutro je policija zaustavila kombi BiH oznaka u kojem se osim 23-godišnjeg vozača nalazilo i 19  stranih državljana koji su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske. 

Istog su dana, također kod Knina, zaustavili još dva automobila BiH oznaka koje su vozili 30-godišnjak i 40-godišnjak. U blizini je pronađeno  šest stranih državljana pronađeno u blizini, a koji su nezakonito ušli na područje Republike Hrvatske.

Utvrđeno je i kako je 40-godišnjak kod sebe imao krivotvorenu osobnu iskaznicu RH temeljem koje je podnio zahtjev i dobio posao u stranoj državi.

‘Svi strani državljani su tijekom postupanja policije izrazili namjeru za podnošenje zahtjeva za međunarodnom zaštitom. Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske dok su kaznene prijave dostavljene Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku’, poručuju iz policije. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)