Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:01 pm

LUKA IVANUŠEC: Plazibatu želim pobjedu, ne znamo još tko će ići na meč

Piše D. F.

Dva dana uoči finala Lige nacija sa Španjolskom u Rotterdamu pred novinarima se u Nizozemskoj pojavio Luka Ivanušec

– Obje ekipe su fantastične. Nismo imali favorita koga bismo htjeli u finalu. Španjolci su se pokazali kao bolja ekipa. Analizirat ćemo ih i pripremiti se za finale. Imamo svoje šanse. Siguran sam da imamo, da ćemo odigrati dobru utakmicu. Ako pokažemo ono što smo pokazali protiv Nizozemske, imamo šanse za zlato. Imamo dobru disciplinu, možemo napraviti sve za tu pobjedu – rekao je Ivanušec, a zatim se dotakao svog nastupa u polufinalu s Nizozemskom.

– Bilo je dobro, ali, naravno, može i bolje. Lakše je igrati s Brozom, Kovom i Lukom. Od njih se puno nauči, lijepo je igrati s njima, nadam se da će biti još više prilika. Perišić? Dobro je izgledalo. Dobro smo analizirali njihovu desnu stranu i Dumfriesa. Pričali smo, imali dobru komunikaciju cijelo vrijeme.

U subotu se u Rotterdamu bori Antonio Plazibat. Hoćete li ga ići gledati i podržati?

– Fan sam borilačkih sportova. Napravio je lijepu gestu uoči polufinala, želim mu pobjedu. Ne znamo još hoće li biti organiziran odlazak na njegov meč. Moramo odmarati za svoju utakmicu, vidjet ćemo.

Kako ste doživjeli atmosferu u duelu s Nizozemcima?

– Bilo je fantastično, a mislim da će sada biti još bolje – zaključio je Ivanušec.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)