Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:13 pm

MARTIN ERLIĆ: Ovacije su najmanje što Modrić zaslužuje, atmosfera je bila kao da smo igrali u Hrvatskoj!

Piše D. F.

Martin Erlić odigrao je pola sata u polufinalu. U igru je ušao u 90. minuti umjesto Andreja Kramarića

– Iskreno, nije bilo preferencije. Italija i Španjolska su dvije velike reprezentacije. Dva različita tipa nogometa. Dobro ćemo se spremiti za Španjolce, znamo kakvu kvalitetu imaju. Napravili su revolociju u ekipu, dosta mladih, talentiranih i nepoznatih igrača. Analizirat ćemo ih dobro – rekao je Erlić, a zatim dodao:

– Od prvog dana radi se odlično, dobra je atmosfera. To je ono što nas krasi. Trebamo uživati u nogometu i završiti sezonu na najbolji mogući način. 

Atmosfera u polufinalu?

– Bilo je fantastično i prije utakmice, kao da smo igrali u Hrvatskoj. Hvala im i očekujem da će atmosfera u finalu biti još bolja. 

Je li Rodri ključan igrač Španjolske?

– Fantastičan je igrač. Vidjeli ste kako je odigrao sezonu. Jako bitan igrač, možda njima glavni faktor u tika-taka nogometu. Nećemo se bazirati na jednog igrača, imaju oni još deset odličnih igrača.

Može li vam savjetima pomoći Luka Modrić?

– Nismo još o tome razgovarali. Vjerojatno ćemo iza treninga o tome pričati. Nakon treninga ćemo se svi skupiti i dogovoriti kako. 

Kako ste doživjeli ovacije cijelog stadiona hrvatskom kapetanu?

– Svi znamo kakav je Luka igrač. Ovo nije prvi put da je dobio ovacije. To je najmanje što Luka zaslužuje. Nadam se da ćemo još uživati u tim ovacijama – zaključio je Erlić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)