Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
11:00 pm

KORČULA Okusi i mirisi zavičaja: Blato Wine & Dine

Piše N.M.

U gradskom parku Blato u Blatu na Korčuli, 21. lpnja od 20.30 sati održat će se fešta Blato Wine & Dine.

‘Očekuju vas jedinstvene rukotvorine, tradicijski i ručno rađeni proizvodi, tradicionalna jela, autohtone i moderne slastice, vrhunska blatska i otočna vina, te ostali unikatni proizvodi koje vam donose slijedeći izlagači u sklopu programa ‘Okusi i mirisi zavičaja’:


Blato 1902 d.d., Korkyra Winery, Šarenko Winery, Vinarija Bačić & Vinarija Dine; Blue Fish Brna, Moja Nadalina, OPG Mirjana i Danko Mirošević, OPG Nadilo Žrnovo & OPG Protić Sanja; Dainesi Studio; Liga protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet – ogranak Blato &  Lovačko društvo Jastreb Blato’, ističu organizatori.

Ova tematska gastro manifestacija, osmišljena kao tradicijsko događanje s ciljem dodatne promocije tradicionalnih proizvoda rađenih po izvornim recepturama, ali i svi ostali proizvodi temeljeni na poštivanju tradicije, prenesenih znanja, vještina i iskustva naših predaka za vrijeme kojih mnogobrojni domaći i strani posjetitelji mogu uživati i degustirati tradicionalne kulinarske delicije i autohotne slastice uz neizostavna vrhunska otočna vina, i sve to uz jedinstvenu prezentaciju ponude izlagača u autentičnom ambijentu Gradskog parka u Blatu.

Ovu srijedu za vas kuhaju lovačke specijalitete članovi LD Jastreb i to lovački gulaš sa žrnovskim makarunima.

Ugodnu glazbenu atmosferu donosi nam  Trio Sabioncello, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)