Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
7:10 pm

SUBOTA U KAŠTEL LUKŠIĆU Dođite na ‘Pozdrav vinu’ i ‘Čokoladni zalogaj’

Piše N.M.

Povodom uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije i ulaska u Finale koje će se održati u vrijeme  kada je predviđena proslava ‘Pozdrava vinu’, organizatori su odlučili kako će tu manifestaciju sjediniti sa ‘Čokoladnim zalogajem’ i sve zajedno proslaviti u subotu 17. lipnja.

‘Družit ćemo se sa strastvenim vinogradarima i vinarima kako bi zajedno uživali u tradicionalnoj gostoljubivost i priređenim svečanostima proslave kaštelanskih vina’, poručuju organizatori manifestacije Jazz, vino i čokolada.

Priredit će se i Čokoladni Grand Tasting – za ljubitelje vina i čokolade, koji nudi izbor od jedinstvenih tradicijskih sortnih vina od Maraštine do Crljenka kaštelanskog sljubljenih s izborom Nadalina čokolada. 

‘Kaštelanski vinari ocijenit će svoja vina od Crljenka kaštelanskog ocjenjivanjem by MK. Ove lagane i ležerne večeri kušat ćemo tradicijsko kaštelansko slatko i uživati uz zvukove gitara. ‘Pozdrav vinu’ bit će uživanje uz, kaštelanske žmule i pjate – raj za ljubitelje vina i gurmane, koji nudi izbor od jedinstvenih tradicijskih sortnih vina i pripremljenim tradicijskim jelima. Nakon večere ćemo se počastiti s izborom od kaštelanskog slakoga. Prilika je kako bi zajedno uputili ritualni pozdrav vinu i moru. Dođite i budite dio ovog neusporedivog i nezaboravnog iskustva i doživljaja’, pozivaju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)