Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
10:54 am

Uskoro lakše kretanje kroz Podstranu osobama s invaliditetom i majkama s kolicima

Piše P. I.

Zahvaljujući DP-ovoj članici Vijeća Mjesnog odbora Strožanac 1 Ani Zrinki Kurobasi uskoro bi se u Strožancu trebala značajno unaprijediti sigurnost cestovnih križanja koja izlaze na Magistralu, poručuju iz Domovinskog pokreta. 

‘Naime, na protekloj sjednici Vijeća Mjesnog odbora usvojeni u svi bitni prijedlozi Domovinskog pokreta. Lokacije koje će proći proces rekonstrukcije nalaze se u ulicama Gospe u Siti, Domovinskog rata te na Magistrali. Na sve tri lokacije izvest će se rampe kojima će se svladati denivelacija ceste i pješačkog opločenja. Nakon provedenih zahvata na sve tri lokacije osobe s invaliditetom i majke s dječjim kolicima moći će nesmetano koristiti nogostup bez potrebe za spuštanjem na opasnu i frekventnu prometnicu, ali i bez prepreka na nogostupu’, poručuju iz Domovinskog pokreta.

Navedenim zaključcima koji bi se ubrzo trebali realizirati, dodaju, Domovinski pokret Podstrana ispunjava jedno od ključnih obećanja koje su pred birače iznijeli prije posljednjih izbora za vijeća mjesnih odbora.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)