Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:25 pm

DA TI SRCE PUKNE: Pogledajte kako su se djeca na zadnjem treningu oprostila od prijatelja koji se vraća u Ukrajinu

Piše B. D.

Takvu emociju mogu valjda imati smo djeca. Generaciji U-8 splitskog kluba Adriatic krajem prošlog ljeta se priključio njihov vršnjak Ukrajinac Matvii Kostiuk. Brzo su se sprijateljili, družili odigrali cijelo prvenstvo i poneki turnir, osvojili prvo mjesto u Svetom Filipu i Jakovu, gdje je baš Kostiuk proglašen najboljim igračem natjecanja. I danas je došao dan za oproštaj. Kostiuk se s obitelji vraća u Ukrajinu.

– Imali smo čast što je bio dio našeg Adriatica – poručio je trener Nikša Kekezović.

Ne radi se ovdje samo o riječima hvale na rastanku, Keko ima prebogato iskustvo rada s najmlađima i kad on kaže da se uistinu radi o odličnom veznom igraču, talentu, to ima svoju težinu. I njemu je Kostiuk prirastao srcu, pa su se tako svi skupa organizirali na oproštajnom treningu, a djeca su svom kolegi poručila:

– Prijatelju Matvii, želimo ti sretan put, da se vratiš u Ukrajinu i da prestane rat.

– Hvala vam – odgovorio im je.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)