Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:24 pm

ZLATKO DALIĆ: Ako dovedeš 25.000 Hrvata u Rotterdam, to znači da vrijediš!

Piše D. F.

Dan uoči finala Lige nacija protiv Španjolske (nedjelja 20.45 sati), u Rotterdamu se pred novinarima pojavio hrvatski izbornik Zlatko Dalić.

– Svi su zdravi, svi su spremni i dobro i na svih možemo računati. Vidjet ćemo hoćemo li što mijenjati. Napravit ćemo analizu protivnika još jednom, no ne sumnjam da ćemo dati maksimum. Vidjet ćemo hoće li to biti dovoljno za prvo mjesto. Želimo uživati u nogometu i finalu – rekao je Dalić, a zatim dodao:

– Potrošili smo se dosta protiv Nizozemske, ali bit ćemo spremni ako opet dođe do produžetaka. Vjerujem u naše igrače.

Ranije ste imali negativan stil za Ligu nacija. Jeste li promijenili mišljenje?

– To se promijenilo. Ima značaj. Slijedi nam velika utakmica i napravit ćemo sve. To što su i drugi došli s najjačim reprezentacijama pokazuje kakvo je ovo natjecanje. 

Kakva je Španjolska?

– Oni uvijek igraju istim stilom. Znamo što možemo očekivati. Budemo li na razini kao protiv Nizozemske možemo se suprotstaviti. 

Velika je potražnja za ulaznicama…

– Ako dovedeš 25.000 Hrvata u Rotterdam to znači da vrijediš. 

Kako gledate na Luku Modrića?

– Luka svaki trening radi maksimalno, kao i ostali stariji igrači, Perišić, Brozović, Vida. On svemu pristupa ozbiljno i to mu se vraća na najbolji mogući način. Stariji nas nose kroz tu priču, a kruna bi bila da uzmemo to zlato. To trebamo napraviti za Luku, Ivana, mene, navijače – zaključio je hrvatski izbornik. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)