Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:32 pm

IVAN PERIŠIĆ: Sve sam igrao osim stopera, to ću za koju godinu kad ne budem mogao trčati!

Piše D. F.

Ivan Perišić otkrio je svoja razmišljanja uoči finala Lige nacija protiv Španjolske (nedjelja 20.45 sati, Rotterdam). 

– Bit će sigurno teška utakmica. Španjolska ima veznjake koji su najbolji na svijetu, ali kad pogledate naše, naših prvih 11 i onih koji su na klupi, nemamo straha. Znamo da ćemo odigrati dobru utakmicu – rekao je Perišić, a potom se dotakao energetskog dijela i potrošnje protiv Nizozemske.

– Nadamo se da ćemo riješiti utakmicu u 90 minuta, no naviknuti smo na produžetke, u njima se osjećamo moćno. Što se penala tiče, vježbali smo ih i ako dođe do njih bit ćemo spremni.

Je li iskustvo prednost Hrvatske u odnosu na Španjolsku?

– Kostur naše momčadi već je dugo isti. Igramo zajedno već dugo, a Španjolska ima nove igrače. Oni igraju u velikim klubovima, no mi smo dugo na okupu. Osvojili smo srebro i broncu, idemo po ono što nam nedostaje. Protiv Španjolske skoro nitko nije favorit, no jedva čekamo utakmicu.

Kako komentirate veliku potražnju za ulaznicama?

– Čuo sam da su naši navijači pokupovali ulaznice, očekujemo dvije trećine stadiona i podršku. Oni nas guraju. Volim se koncentrirati na utakmicu, ali ne možeš pobjeći od videa s njima. To ti daje motiv više.

Kako ste zadovoljni suradnjom s Ivanušecom na lijevoj strani?

– Prošao sam kroz karijeru sve pozicije osim stoperske. To ću pred kraj karijere, kad ne budem mogao trčati. Bilo je ok, ali uvijek može bolje – zaključio je Perišić. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)