Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
12:26 pm

Gradi se pješačka staza u Tripalovom voćnjaku u Sinju

Piše P. I.

Gradonačelnik Sinja Miro Bulj posjetio je radilište u sinjskom naselju Tripalov voćnjak gdje su u tijeku radovi na izgradnji pješačke staze.

Radovi uključuju izgradnju staze od betonskih kocaka dužine 42,5 m i širine 1,5 m, a u okviru izgradnje, prethodno utabane staze, izradit će se nosivi sloj od prirodnog kamenog materijala i betonskih elemenata 10 x 10 x 6 cm, a staza će se prilagoditi invalidnim osobama.

‘Izgradnjom staze omogućit će se nesmetan prolaz djeci OŠ Ivana Lovrića i stanovnicima Tripalovog voćnjaka prema glavnoj cesti. Izgradnjom staze riješit će problem star više desetljeća u tom sinjskom naselje gdje je, upravo na tom mjestu, postojala prirodno utabana staza koja bi za vrijeme kiša i ružnog vremena bila ne uvjetna i nije bila prohodna. Grad Sinj gradi stazu na zahtjev stanovnika Tripalovog voćnjaka, a izdvojio je 4707,50 eura’, poručuju iz Grada.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)