Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Svijet
10:20 pm

BIZARNO Ženu umalo pokopali živu, preminula nakon tjedan dana

Piše M.K.

Obitelj 76-godišnje Belle Montoye ostala je u potpunom šoku kada su tijekom bdijenja čuli kucanje iz njenog lijesa. Iako je ranije u bolnici proglašena mrtvom, bivša medicinska sestra zapravo je umalo živa pokopana, prenosi Dnevnik.hr.

‘To nas je sve uplašilo. Bilo nas je 20-ak tamo… Nakon otprilike pet sati bdijenja, iz lijesa su počeli dopirati zvukovi. Mama je bila umotana u plahte i udarala je o lijes. Kada smo prišli, vidjeli smo da teško diše’, ispričao je sin pokojnice.

Nakon toga hitno je vraćeno u bolnicu. Provela je sedam dana na intenzivnoj njezi, ali je umrla u petak navečer nakon što je doživjela moždani udar, priopćilo je ekvadorsko ministarstvo zdravstva.

Zbog incidenta je vlada pokrenula istragu u bolnici, a formirano je i tehničko povjerenstvo koje će pregledati kako bolnica izdaje smrtovnice. Sin pokojnice je ispričao za Sky News da njegova obitelj još nije dobila nikakvo objašnjenje iz bolnice.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)