Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
2:43 pm

Dubrovačka policija dobila 38 mladih službenika i službenica

Piše P. I.

Nakon završenog Programa srednjoškolskog obrazovanja za zanimanje policajac/ka 38 policijskih službenica i službenika 18. naraštaja polaznika raspoređeno je na rad u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku.

Program je završilo 466 polaznika, odnosno 317 policijskih službenika i 149 policijskih službenica, čime je zadržan trend od više od 30% udjela žena u generaciji.

Polaznici 18. generacije Programa srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/ka dolaze iz svih krajeva Hrvatske, a riječ je o jednoj od najuspješnijih generacija – čak 32 polaznika završilo je program s prosjekom 5,0.

‘Tijekom jednogodišnjeg programa polaznici su stekli  fizičke vještine i potrebna znanja za časno i dostojno obavljanje policijskog zanimanja.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanske dobila je 38 policijskih službenika/ca koji su raspoređeni u PP Dubrovnik, PPoP Dubrovnik, PAP Ćilipi, PGP Gruda, PP Ston, PP Metković i PGP Metković’, poručili su iz policije.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)