Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:30 pm

Melnjak: Dres će opisati naši rezultati

Piše D. F.

Zvonimir Šarlija prvo je pojačanje Hajduka uoči nove sezone.

– Ostvarenje snova i uzbuđenje. Čekam utakmice i dokazivanje. Dres je malo tvrđi nego inače, ali naviknut ćemo se – rekao je Šarlija, dok je Anja Prskalo, igračica ŽNK Hajduka dodala:

– Sviđa mi se dres. 

Njeno mišljenje dijeli i Ana Bakalar.

– Prvi dojmovi su jako dobri. Ovaj dres je jako dobar da se kroz sport možemo boriti za naš okoliš. S ovim dresom idemo u nove pobjede, i muški i ženski.

Optimističan je i Dario Melnjak.

– Svi mi, a vjerujemo i navijači misle da će dres opisati naši rezultati. Vjerujemo da će rezultati biti dobri. U svlačionici je dobar miks. Idemo svi jako zajedno.

Josip Elez vraća se nakon višemjesečne pauze.

– Nadam se da mi nazad nećemo imati posla, da će se više toga odvijati u napadu. Svi čekamo da krenu utakmice, da završi ova muka s treninzima.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)