Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:11 pm

Evo zašto Danijel Vušković nije među trenerima iz Akademije za sljedeću sezonu

Piše B. D.

Hajduk je objavio trenersku križaljku omladinskog pogona za sezonu 2023/24, gdje je razvidno da nema Danijela Vuškovića koji je već duže vrijeme uspješno radio s mladim talentima. O čemu se radi? Vušković je prije dvadesetak dana imao sastanak s vodstvom Aakademije na kojemu je objasnio da trenutno nije u mogućnosti u potpunosti se posvetiti mlađim kategorijama, s obzirom da svu pažnju posvećuje svojoj djeci, Mariju Vuškoviću, igraču HSV-a, koji prolazi težak dio karijere, te velikom talentu Luki Vuškoviću, koji bi ubrzo trebao realizirati transfer u neki od europskih velikana.

Realnost je da, pogotovo u slučaju Lukine prodaje, netko mora s njim i živjeti, u potpunosti mu se posvetiti, te ne bi imalo smisla da Danijel potpisuje novi ugovor s Hajdukom, a onda ga mora raskidati nakon mjesec ili dva. I, eto, otud Danijel nije u novoj križaljci, tako nalaže splet novonastalih okolnosti.

Popis svih trenera Akademije po uzrasnim kategorijama:

JUNIORI (U-19): Toni Golem

JUNIORI 2 (U-18): Luka Vučko

KADETI 1 (U-17): Jure Ivanković

KADETI 2 (U-16): Zvonimir Milić

PIONIRI 1 (U-15): Zlatko Jerković 

PIONIRI 2 (U-14): Marin Nerlović

MLAĐI PIONIRI 1 (U-13): Ante Puljiz

MLAĐI PIONIRI 2 (U-12): Roko Španjić

POČETNICI 1 (U-11): Ante Vitaić

POČETNICI 2 (U-10): Ivan Rako

MLAĐI POČETNICI 1 (U-9): Mario Lovreković

MLAĐI POČETNICI 2 (U-8): Josip Vardić 

Koordinator trenera vratara: Ivica Roguljić

Koordinator kondicijske pripreme: Boris Peyrek

Koordinator za individualni rad: Zvonimir Tomić

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)