Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
4:30 pm

Mural u čast velikoj trenerskoj legendi

Piše B. D.

U Milni na otoku Braču je napravljen mural u čast velikoj trenerskoj legendi Stanku Poklepoviću Špaci.

‘Hajduk nije samo vječan, Hajduk je neuništiv’, čuvena je Poklepovićeva rečenica.

Izrekao je nakon pobjede u Rijeci od 1:0 u rujnu 2010. godine. Poklepović je s ‘bijelima’ tada izborio skupinu Europske lige, a onda je otišao na teško prvenstveno gostovanje, gdje su slavili golom u 88. minuti, iako su igrali protiv protivnika i sudaca. Onako još pod dojmom utakmice je ustvrdio – Hajduk je neuništiv, što je ostavilo trajni pečat na buduće generacije.

Podsjetimo još jednom i da se upravo u Milni održava I. Memorijal ‘Stanko Poklepović – Špaco’ u organizaciji njegovog unuka Filipa Seleša i Udruge balunjera MNK Milna, uz pokroviteljstvo Općine Milna, Splitsko-dalmatinske županije, HNK Hajduka i Turističke zajednice Općine Milna.

Program počinje u 16 sati i 30 minuta, svečanim otvorenjem novoizgrađenog sportsko-rekreativnog centra nazvanog upravo po Stanku Poklepoviću Špaci, u sklopu kojeg je i malonogometno igralište, na kojem natjecateljski dio počinje u 17 sati.

Na revijalnoj utakmici u 20 sati, s Veteranima Milne sučelit će se Veterani Hajduka.

U zabavnom dijelu, koji počinje u ponoć, nastupit će glazbeni sastav ‘Bomba’. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)