Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:20 pm

ANA GRUICA UGLEŠIĆ ‘Seks nakon 40 može biti uzbudljiv’

Piše N.M.

Poznata splitska glumica Ana Gruica Uglešić našalila se na društvenim mrežama i objavila zanimljiv stav o intimnom odnosu nakon 40. godine.

– Seks nakon 40 može biti uzbudljiv. Nikad ne znaš je l’ orgazam, infarkt ili samo grč – stoji u objavi četrdesetogodišnje glumice, koju je pronašla na jednoj od stranica i podijelila na svom profilu.

Nekoliko dana ranije na sličan način se našalila i s vlastitim izgledom, iako joj brojne žene zavide na utreniranom tijelu.

– Oj, dok se još moglo. Dok je još gravitacija dala. Dok se još imalo volje. Oj, nogo mosorska neumorna – napisala je u opisu videa u kojem pozira u ogledalu u kratkoj crnoj haljini.

Inače, glumica je aktivna na društvenim mrežama, pa često objavljuje detalje iz svog života, a među posljednjim objavama su i one s vjenčanja sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Naime, Ana i Boran vjenčali su se dva puta. Par je prvi puta zavjete razmijenio na civilnom vjenčanju na Šolti prije pet godina, a crkveno vjenčanje dogodilo se nakon što je Boran ishodio crkveni razvod od bivše supruge Diane.

Tako su u kolovozu su izmijenili bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem, na kojem su prisustvovale brojne poznate osobe, između ostalih, Iris Livaja, Marijana Batinić, Luka Nižetić, Slavko Sobin, Nataša Janjić Medančić, Ivica Skoko, Matija Vuica i brojni drugi.

Pogledajte fotografije s bajkovitog vjenčanja u galeriji koju je snimio Veljko Martinović.

Fotogalerija: Vjenčanje Ane Gruica | foto: Veljko Martinović

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)