Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:49 pm

Osijek predstavio novog igrača

Piše N.M.

Osijek je objavio dolazak Renana Guedesa. Ovaj 25-godišnji Brazilac igra na poziciji desnog braniča, a na Pampas stiže iz moldavskog Sheriffa. 

Zadovoljan sam što sam u Osijeku, kada se otvorila mogućnost nisam puno dvojio. Svi znamo kvalitetu hrvatskog nogometa, a kada mi se ukazala prilika za doći u jedan od najboljih klubova lige vidio sam to kao priliku koju moram iskoristiti. Mislim da je za mene ovo veliki korak u karijeri i siguran sam da mogu dodatno napredovati i pomoći klubu da ostvari svoje ambicije. Već sam radio s trenerom Stjepanom Tomasom i njegovim stožerom u Sheriffu, mislim da će mi to pomoći u prilagodbi i da mogu ponoviti igre kakve je u Osijeku pružao moj sunarodnjak Igor Silva – rekao je Guedes koji će nositi dres s brojem 42.

Guedes je s Osijekom potpisao trogodišnji ugovor. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)