Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
8:03 am

ŠUTA UOČI SJEDNICE: Pozivam članove Centra na konstruktivan rad umjesto na sukobe i populizam

Piše P. I.

Predsjednik splitskog HDZ-a, Tomislav Šuta, poručio je uoči današnje sjednice Vijeća kako je danas prilika da svi gradski vijećnici pokažu zajedništvo u cilju dobrobiti svakog pojedinca Splitu. 

‘Jučer sam kolegama vijećnicima uputio prijedlog mjera koje smo već ranije javno prezentirali. Ove mjere su rezultat istraživanja, razgovora i analize potreba naših sugrađana. One su u interesu mladih obitelji koje tek započinju svoj život u Splitu, poduzetnika koji teže ostvarenju svojih snova, umirovljenika koji zaslužuju dostojanstvenu starost, kao i svih socijalno ugroženih koji trebaju našu pomoć’ poručio je Šuta te dodao kako će danas svi imati priliku glasati za dopunu dnevnog reda s predloženim mjerama koje bi trebalo uvrstiti u proračun za iduću godinu.

‘Ovo nije samo pitanje brojki, već prilika da pokažemo empatiju, razumijevanje i želju za stvaranjem bolje budućnosti za sve sugrađane. Pozivam Ivicu Puljka i sve članove stranke Centar da se usmjere na konstruktivan rad umjesto na sukobe i populizam. Podržimo konkretne korake u interesu svih Splićana!’, zaključio je Šuta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)